Helgen som har varit

Hej allihopa. Helgen har gått riktigt snabbt, och jag har inte hunnit blogga. Så nu kommer min helg.

I fredags var jag ute med några kompisar för LM, en tjej i min klass fyllde 18 år, och detta skulle vi såklart fira. Så vi åkte till Sol och där var också resten av klassen, sen åkte vi till Star Studio, en bar. Efter det hamnade jag och några andra på en klubb som heter Shanghai, det visade sig vara en gayklubb, typ. Men jag hade kul ialla fall. Jag sov över hos MS och det var riktigt mysigt.

I lördags vaknade jag upp hos MS och sen följde hon mig till bussen och jag åkte hem och solade i trädgården med fötterna i poolen. Härligt var det. Sen var det bara att sova och kolla på Mamma Mia med Christinaoch mysa.

Idag har jag tagit det lugnt, gått en lång promenad med hunden och pluggat. Pratat med både mamma och S på skype. Nu ska jag städa lite i mitt rum och måla naglarna.

Hoppas att ni hade en lika bra helg där hemma i Sverige som jag hade här i Madrido

Dagens låt: Joshua Radin - Only You



Bye bye
B


Baby baby

Yes nu sitter jag och hets pluggar engelska glosor tills imorgon och lyssnar på en gammal favorit, Baby baby - Sunblock. Man blir taggad och pigg av den, och jag måste bli pigg för att orka med dessa glosor.
Idag har det varit en riktigt skön dag med sol och skratt. Jag trodde att nästa vecka skulle bli lugn när det gäller plugg, men efter att ha haft en hel dag med läraren ETA, så fick jag veta att jag ska ha två extra prov och ett tal.Så nästa vecka blir det tre prov, religion, spanska, engelska glosor. Jag har också redovisning i spanska (ny grej: vi ska ha det varje vecka), samhällsanalysen ska vara klar, svenska tal ska vara klar och fyra kapitel ska vara utlästa i spanienkunskapen. Jaja, vad gör man? Snart är det sportlov!

Min söta vän MS har startat en blogg, och är redan bloggberoende, och idag gjorde hon sitt första videoinlägg, där bland annat jag är med. Ni måste gå in och kolla in den filmen.

http://schyllander.bubbleroom.se/Default.aspx


Dagens låt: Sunblock - Baby baby



Bye bye
B

Åh vad jag längtar till v.7!

Åh vad jag längtar till v.7. Det är helt galet!
Idag har det varit en lång dag och en riktigt kall dag. Jag kom hem halv sex och satte mig dirr för att plugga. Det blev idrott, spanska, religion och nu återstår det samhäll och lite mer spanska. Det kommer bli en lång kväll! Sen blir det givetvis Paradise Hotel. Jag blev helt förkrossad igår när Cimon fick checka ut från hotellet. Jag ville verkligen att Cimon skulle vinna. Nu har båda mina favoriter åkt ut, Cimon och Catja. Men till min stora förtjusning kom Andreas tillbaka. Så nu får Andreas och Greta köra.

Jag satt precis och kollade igenom några bloggar och gick så klart in på min älskade Ms blogg. Jag skriver dagens låt på min blogg, medan M skriver dagens citat. M verkar verkligen gilla det jag säger, för jag var ännu en gång hennes dagliga citat.

dagens citat rör även träning och är även denna gång från beatrice: "situps, armhävningar, högrumpa. jag måste bli biff!"

Dagens låt: Vanessa Carlton - Pretty Baby

Bye bye
B






Marrakech

Åh jag ärså glad. Idag beställde jag flygbiljetter till Marrakech v 7. Jag ska åka dit med min kusin LH som går på ett internat i England så man träffar inte henne så ofta, och hennes föräldrar. Förhoppningsvis kommer kanske min mamma med också. Åh jag lääängtar!

Idag har det varit en riktigt skön och solig dag. Men en låång dag. Jag slutade halv sex, inte okej!

Jag satt precis och kollade igenom några bloggar och kollade in min äslakde Ms blogg och hittade en liten rolig grej som hon hade skrivit.

Detta hade hon skrivit

dagens citat (egentligen från helgen tihi) står min älskade beatrice för:
Guapo-o-o-o-o-o-o... är dom döva eller? hör dom inte mitt lockrop?

Dagens låt: Chris Brown - Crawl

För er som älskar Chris Brown borde bli riktigt glada när de ser detta. Han har nämnligen gjort ett nytt album och han säger själv att detta album är det bästa album han någonsin har gjort.


Bye bye
B


Feelgood

Åh det har varit en riktigt lugn och skön helg med M.

M kom tillmig igår vid tvåtiden och då satte vi oss i mitt rum och bara pratade pratade och pratade, sen var det baktime. Det blev en chokladkaka med nötter i, men självklart glömde vi den i ugnen så den blev lite torr, men god ändå. När vi var mätta och belotna så bestämde vi oss att bada bastu och oj vad det var skönt. Poolen är fortfarande igång så vi hoppade i där ett antal gånger. Det var riktigt skönt! Men så dumsom jag var så sprang jag först i poolen och märkte sen att M inte sprang efter mig, nej då hade hon tagit upp kameran och börjat filma när jag slängde mig i poolen. Åh vad vi skrattade åt den filmen sen. Efter bastun så tog vi på oss våra myskläder och satte oss vid datorn, då passade M på att filma ännu en gång, utan att jag märkte det. Vi satt och lyssnade på Ola Svensson - Feelgood och jag satt och klagade vilken ångest jag har för att jag inte hade gjort min svenska läxa och att jag skulle sitta med alla läxor idag, vilket jag fick göra. Så förhoppningsvis får ni se dessa filmer när jag har fått tag på dem.

Vet ni vad jag har gjort idag, förrutom att äta god lunch, pluggat och tagit hand ommig själv? Jag har legat ute och solat!!

Imorgon ärdet skola igen med en lång dag, troligen slutar jag halv sex. Åh äntligen måndag.


Snart är det svensk sommar i Madrido

Bye bye
B


Madrido, Divvan och M

I torsdags var klassen och jag i Madrid, för vi skulle visa de nya eleverna Madrid och berätta om olika ställen. Jag fick berätta om Instituto Cervantes och Plasa de España. Sen efter det gick FR, AO, M och jag en runda på stan. Skorna som jag la upp i förra inlägget kom tyvärr inte med hem. Men en snygg dräktjacka och ett par klackar följde med mig hem. Riktigt nöjd! Efter Madrid var jag riktigt trött, vi hade gått riktigt långt plus alla människor i stan.Man blir helt utmattad. Det första jag gjorde efter jag hade kommit hem var att sätta mig vid datorn och pratade med PK på facebook och pluggade lite spanska.

I fredags var det skola och dagen gick väldigt fort och efter skolan åkte MS, NL, M och jag till Divvan och satte oss för ovanlighetens skulle på våffelstället. Vi brukar sätta oss på Starbucks, men jag har blivit ganska trött på det. Kan man vara trött på Starbucks? Ja det kan man. Sen åkte jag hem och hademyskväll med min Vlillasyster Christina. Det blev en tidig i säng för min del.

Just nu sitter jag och väntar på M, som ska komma hit och försöker att plugga, men det går inte så bra.Jag väntar nog till att M kommer så fårvi plugga tillsammans. Idag ska vi bara ta de lugnt, det behöver vi.

Dagens låt: Owl City - Fireflies



Bye bye
B

För spansk?

Hej allihopa! Ni ska bara veta vilken träningsverk jag har från idrotten igår. Helt galet! Jag har aldrig haft en sån här träningsverk i ryggen... Eh kan man ens ha det? Ja tydligen!

Idag var det en härlig solig dag, här i Madrido. Vi åt lunch ute och man passade på att sola lite när man hade håltimma. Härligt var det. Nu har jag suttit och pluggat spanska och religion. Och vet ni vad jag mer gör? Jag lyssnar på spansk musik... Ja ni hörde rätt. Spansk musik!! Ja, jag har varit här alldeles förlänge. Jag kom ihåg när jag precis hade kommit hit, jag klarade verkligen inte av den spanska musiken, och se påmig nu. Just nu lyssnar jag på Colgando en tus manos. Riktigt bra!

Mañana mi clase y yo vamos a Madrid. Yo voy hablar sobre Instituto Cervantes y Plaza de España.
Imorgon ska min klass och jag tillMadrid. Jag ska prata om Instituto Cervantes och Plaza de España.

Dagens låt: Carlos Baute ft. Marta Sanchez - Colgando en tus manos


Kanske dessa snygga följer med mig hem imorgon. Vi får väl hoppas!

Bye bye
B

What a day!

Åh jag orkar inte skriva så mycket för jag är så trött och är på ett sånt flummigt humör just nu så det går inte.

Idag har det varit en jätte bra dag, dock var det ingen bra mat idag i skolan. Qué mal!
Idag var det idrott som gällde och FH och jag satsade på styrka. Oj vad det gick bra och såå oseriösa vi var. Hel galet. Det var mycket skratt.

Som sagt sitter jag just nu och skrattar. M och jag skypar och dessutom pratar jag med en kille på FB just nu. Och han kommer bli såå arg på mig när han ser detta, om han ser detta. OH, allt var ett skämt okej? Jag är inte sur! Hoppas att du inte blir för arg bara.

Oj oj snart är det Paradise Hotel som gäller.

Dagens låt: Queen - I Want To Break Free



Bye bye
B

Nymålade naglar... Vad synd att jag inte kan göra spanskan!

Nu har jag precis målat mina naglar med min favoritfärg Rouge Noir. Den är mörk,mörk röd. Jätte snygg!

Åh idag har det varit en låång dag! Vi började klockan nio och slutade tjugo över fem! Dagen bjöd på geografi, samhäll, spanska, god lucnh och spansk film.. Uatn text! Jag fattade ingenting!

Istället för att ta bussen som alla andra körde min "extra mamma" mig hem. Nej jag talar inte om min Vmamma Eva, utan en annan mamma på vår skola som har två barn, en som är nio och sju tror jag. Hon heter Marina, och hon är så himla snäll. Hon kör mig till skolan och från skolan ibland när Eva inte kan. Och vi pratar om allt. Killar, tjejproblem, träning och shopping! Hon är underbar. Hon ska lägga upp ett träningsprogram för mig, nu när jag inte bor så nära gymmet som alla andra mina klasskompisar gör. Hon sa också idag att om jag ville någonstans, som till exempel Diversia så kunde jag ringa henne så kunde hon köra mig. Hur snällt är inte det? Hon sa idag att jag kunde bli barnvakt åt hennes barn och att hon vet flera familjer som behöver barnvakt. Så jag blev jätte glad och tackade genast ja. Det är det minsta jag kan göra nu när hon har varit så snäll mot mig.

När mina naglar har torkat ska jag plugga lite spanska och religion. Men jag ska lägga mig tidigt, det har jag lovat mig själv.

Dagens låt: Lady Gaga - Alejandro



Bye bye
B

Regn i Madrid

Åh det är riktigt dåligt väder ute och jag känner att det är bara en sån här dag som man vill krypa ner i sängen och kolla på film och äta Svenskt godis. Men nej nu ska jag snart läsa geografi läxan och sen är det spanska som gäller. Åh vilken tråkig dag!

I fredags fyllde min älskade M år och det firade vi med utgång med riktigt sköna tjejer! Vi hade verkligen jätte kul, så mycket skratt och dans. Jag sov över hos M från fredag till lördag och vi vaknade sent och åt en lång frukost sen gick vi en promenad. Jag kom hem någon gång vid sex-tiden från M, och då var det film och en chipspåse som gällde. Ja tack!
Jag vaknade sent idag och kände doften av pankakor nere i köket, så jag slängde på mig mina myskläder och gick ner och hittade min madre stå och laga pankakor till oss. Sen dess har jag suttit framför datorn och ska snart börja plugga. Sen blir det nog film. En lung härlig söndag, precis så som den ska vara.

Hoppas att ni får en riktigt skönt och härlig söndag!

Dagens låt: Keith Urban - I Wanna Love Somebody Like You

Bye bye
B

Por favor!

Idag är det torsdag, alltså är det fredag imorgon, då min älskade M fyller år! Detta ska naturligtvis firas med pompa och ståt.

Man känner verkligen att skolan har kommit igång. Man är så trött på dagarna och läxor, läxor och läxor! Idag fick vi en mardrömsläxa i samhällskunksapen. Jag vill inte ens skriva vad det är för något, jag kommer bara få ångest då.

Imorgon blir det Madrid med klassen då vi ska besöka den spanska regeringen och sen vidare till ett museum för modern konst. Det ska bli så kul att åka in till Madrid, jag har inte varit där sen innan julen.

Just nu sitter jag och pratar med FH om hur morgondagen ska se ut för söta M. Vi får se hur detta slutar, haha.

Dagens låt: Beyonce - Si Yo Fuera Un Chico
Lyssna på den här låten, ni kommer känna igen den. Spanien är känd för att dubba filmer och musik.



Bye bye
B

First day

Ja idag var det första dagen i skolan och det kändes rätt så skönt att vara tillbaka. Men vi saknade dig E! Innan lovet så sa alla som skulle stanna kvar i Madrid under vårterminen hejdå till Halmstad, och idag kom ett gäng frånLund. De verkar väldigt snälla, jag har bara pratat med några men de verkar snälla och så. Så det ska bli intressant och roligt att tillbringa vårterminen med dem. Men jag saknar dig E!
Efter skolan så åkte ett gäng från Lund, M, FH och jag till Starbucks och pratade lite mer om Madrido och skolan och lärde känna varandra lite bättre. Men du saknades E!
Efter första skoldagen så vår man helt slut, efter att har pratat med alla gamla elever och lärt känna de nya och fått massa information och scheman! Dagen har alltså varit riktigt bra!

Jag är så glad!

Dagens låt: Michael Jackson - Rock my world



Bye bye
B

Ska jag vara helt ärlig?

Om jag ska vara helt ärlig så tänkte jag faktiskt lägga ner bloggen nu till vårterminen. Jag orkade inte skriva helt enkelt. Men så läste jag en kommentar på facebook angående min blogg, och jag blev så glad, så jag valde att fortsätta.

I förra inlägget sa jag att jag skulle berätta om mina överraskningar men jag har berättat den historian så många gånger, och ska göra det ännu en gång, men snabbt!

Jag kom hem den 22, och på flygplatsen i Madrid, Barajas, så skickade jag ett sms till min älskade vän S. Hon fungerar ibland som våran GG. Jag hade sagt till alla att jag skulle fira jul i Alicante, så jag skickade ett sms att jag satt på flygplatsen och att jag kanske ska fira en vit jul. Men hon förstod verkligen inte alls vad jag menade. Jag skulle komma till Landvetter klockan halv sex, och jag var livrädd ifall planet skulle vara försenat, för det var snökaos i hela Europa. När jag kom till Barajas, så var mitt plan redan en timma försenat och jag hoppades verkligen att detta inte skulle spräcka min plan. Min plan var att komma hem och överraska min pappa och mina syskon på våran lillejul och sen skulle jag vidare till CJ, som hade mysmiddag med alla tjejerna så skulle jag överraska dem där. Men som tur var kom jag till Sverige i tid. Pappa var där och hämtade upp mig och körde hem. I bilen satte jag på mig en tomtemask och tomtekläder för jag skulle vara tomte i år. När vi äntligen kom fram till vårat hus så gick jag ur bilen och ringde på dörren och min syster öppnade. Åh jag ville så gärna krama oom henne men då skulle hon förstå att det var jag. Och jag hade en jätteklump i halsen. Åh vad jag var glad att se henne! Jag gick in och delade ut alla julklappar och sen sa jag något i form "Men är det inte någon som fattas? Jo var är lilla Nina? Jo hon är HÄR!!" Så drog jag av mig masken, och oj oj vad förvånade de blev. Så jag kramade om hela familjen och grät, grät och grät.

Sen var det vidare till nästa hus. Jag hade pratat med CJ och hon hade fixat allt. Hon hade sagt till alla tjejerna att sätta sig i soffan i vardagsrummet så skulle jag smyga till köksingången. Tomtemasken åkte på igen så gick jag efter Carro genom köket in till vardagsrummet. När vi var i köket sa CJ, "Vi sjunger något" Så börjar vi sjunga Nu är det jul igen. När jag kom in till vardagsrummet satt alla där och bara tittade.CJ hade sagt till alla att hon hade en överraskning, och när jag kom in utklädd till tomte såg de lite besvikna ut. Sen så stod jag där och sjöng och ett, två tre, så drog jag av mig masken och tjejerna bara glodde på mig och det var helt tyst. De glodde säkert i två sekunder påmig och jag tänkte verkligen "Har CJ berättat allt nu?" Men sen så sprang de till mig och kramade om mig! Söta S och J grät säkert i en halvtimma, de kunde inte förstå att det var jag. Herregud!

Ja detta var  nog det bästa jag har gjort.

Idag är det måndag, alltså skoldag, men på grund av snö så är skolan inställd och jag ska dra mig till Diversia och träfa FH och M.


La Gondola, den 30/12.

Bye bye
B

RSS 2.0