30/11 - är ingen vanlig dag!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Gs födelsedag! Min kära lillebror fyller 16 år idag. Åh vad jag saknar dig, men ha en underbar födelsedag nu söta du.

Ja isag hade jag spanska prov, den muntliga delen och det gick väl helt okej. Mitt spanska ordförråd är kanske inte det bästa, men jag gjorde såklart mitt bästa. Imorgon är det idrottsprov och spansk kulturhistoria prov!! Jag hoppas verkligen att mitt pluggande lönar sig. Sen på fredag återstå religionsprovet och sen inga mer prov den här veckan!

I helgen var min älskade pappa här i Madrid och hälsade på mig. Det var så roligt att träffa honom igen. Jag skulle försöka visa hela Madrid på en dag, och det är såklart omöjligt, men jag visade mycket. Jag visade honom El Palacio Real, Parque de buen Retiro, Gran Via, Sol, Plaza Mayor och mycket mer. Vi åkte också till den stora Corte Ingles som ligger vid Nuevos Ministerios, och den är otroligt stor. Där säljer dem alla märken du kan tänka dig. Allt från Gucci, Luis Vuitton till det spanska billiga märket Sfera (som är som vårat H&M) till barnleksaker och träningsutrustning. Så efter den här långa dagen kan ni förstå att pappa och jag var mer en mycket mycket trötta. Tack pappa för en underbar helg!

Nu är det eftrlängtade Paradise Hotel som gäller och slutspurten till proven imorgon. Önska mig lycka till!

Dagens låt: Beyoncé - Diva




Bye bye
B

Min älskade pappa är i Madrid

Min älskade pappa är i Madrid, åh vad jag har saknat honom. Just nu sitter han nere i vardagsrummet med min "andra pappa" och pratar gamla minnen, dem känner faktiskt varandra sen tidigare med tanke på att vi är släkt. Jag sitter på mitt rum och pluggar till de fem prov jag har nästa vecka. Verkligen kul!

Imorgon ska pappa följa med mig till skolan och sen efter skolan åker vi till Madrid. Och jag ska visa honom allt. Madrid är verkligen en vacker stad. Så nu i helgen kommer jag inte kunna blogga, så jag uppdaterar er på söndag om min underbara helg i Madrid med min älskade pappa. Jag följde faktiskt med för att möta honom på flyplatsen och när jag såg honom så kunde jag inte hålla inne tårarna. Både pappa och jag började gråta, då kan man verkligen förstå hur mycket man saknar varandra.

Hahahaha det roligaste idag. OH som jag är "förlovad" med på facebook skrev till mig idag och sa "Jag hörde att du hade träffat en spanjor" och efter allt som har hänt efter Salamanca, killar som ringer hela tiden på telefonen och Ms snygga kille i den svarta porschen, så var det så komiskt att han sa det. Men så klart skämtade han med mig.

Dagens låt: Secondhand Serenade - Fall for you

Bye bye
B

estoy inferma

Hoy estoy inferma y he estudio todo el día. Ja för er som inte kan spanska står det "Idag är jag sjuk och jag har pluggat hela dagen!" Och det har jag verkligen gjort.

Jag vaknade klockan 07:00 när mitt alarm på min telefon ringde och jag kände direkt att jag inte ville gå till skolan idag. Så jag kröp ner igen i min säng och somnade om. Jag vaknade sen igen 09:30 och var redo för frukost. Jag gick ner till köket och åt en riktigt härlig frukost och jag hade riktigt ont i halsen sen blev det Paradise Hotel för hela slanten. Åh vad jag blir irriterad på Franscesca. Hon är verkligen helt borta. Sen blev det dags för plugg och jag fick faktiskt väldigt mycket gjort. Och snart ska jag börja läsa min bok som jag verkligen är helt såld för. Underbar bok, som heter Gold Diggers.

Men jag måste bara berätta en sjuk grej. Min kompis M ringde mig för en liten stund sedan och hon var helt uppspelt! Hon hade varit med om världens grej. När hon hade suttit på busshållplatsen så hade en svart porsche åkt förbi flera gånger och saktat ner farten när den åkte förbi M. När bilen åkte förbiytterligare en gång så stannade den och ut kommer det en jätte snygg kille och tog Ms väska och frågade om han kunde köra henne någonstans, och såklart hoppas M in i bilen och han kör henne hem. Sen frågade han M om hennes nummer så fick han det.. Sånt här händer liksom inte?! Jo sånt här händer bara i Spanien

Dagens Låt: Leona Lewis - Happy

Bye bye
B

Efterlängtade bilder från Salamanca



Bye bye
B

riktigt uselt.

Ja idag mår jag riktigt uselt, så jag måste få klaga lite. Jag är riktigt sjuk, och jag går på mina dumma tabletter för min muskel under revbenet, och om jag inte tar tabletterna får jag riktigt ont,så jag måste ta tabletterna, men jag blir helt slut av dem.Man blir så trött och illamående. Sen så har vi tusen, och då menar jag tusen, grejer i skolan. INTE KUL! Men just nu lyssnar jag på julmusik och äter russin, som min familj har gjort.

Till Pappa: Hej älskade pappa. Åh det ska bli så roligt att du kommer på torsdag. Jag tänkte berätta lite om vädret, för du undra vilka kläder du skulle ha med dig. Det ska vara soligt/molnigt och det kanske kommer lite regn på torsdag och fredag. Men det är runt 10-16 grader. Längtar tills på torsdag.

Nu ska jag ner och äta en gedigen lunch med familjen och det luktar riktigt gott från köket. Sen blir det nog Diamtårta som min småkusin R har gjort. Den är riktigt, riktigt god!

Dagens låt: Janet - Mariah Carey - Silent Night



Bye bye
B

E - Sarah Jessica Parker

Idag har det varit en riktigt skön dag. Jag har verkligen försökt att lägga pluggångesten på hyllan för en dag.

E och jag bestämde oss för att åka in till Madrido idag för att smått börja våran julshopping. Det började bra, jag kom en timma sent till Gran Via där vi skulle mötas.. Sen gick vi runt i affärer och tog en lunch på Starbucks. Sen så gick vi ner mot Sol för att gå in på Corte Ingles, men när vi stod utanför éntren så kollade vi på varandra och sa "Nej jag orkar inte", så vi vände på klacken för att ta metron hem. Påmetron mötte vi ett helt galet gäng med 40-60 gubbar som hade fått för mycket av det goda och stod och visslade i visselpipor och skrek. Men jag fick ändå med mig några påsar hem från Madrid, bland annat en julklapp till min kära sis. När jag kom hem från stan var jag väldigt trött och tog en siesta och det var riktigt skönt. Sen blev det lite plugg.

Min familj som jag bor hos (min mammas kusin och hennes familj) kommer från Finland, ochi Finland bastar man väldigt mycket. De bastar nästan varje dag, men jag har alltid tackat nejför jag har alltid haft så mycket plugg eller så har jag inte orkat, men nu batsade jag med min småkusin C, som också är min lillasyster det här året. Och det var riktigt skönt. Efter man har varit inne i bastun och är jätte varm ska man doppa sig i kallt vatten, så vi hoppade i poolen. Och det är slutet av november, och jag har badat i poolen! Sick!

Nu ska jag strunta i plugget resten av kvällen och ska ha myskväll med C.

Dagens låt: Jay Sean ft Lil Wayne - Down


E
är min Sarah Jessica Parker

Bye bye
B


Jag har fått en själsfrände

Ja, jag har fått en själsfrände här i Madrid. Hon går faktiskt på Colegio Escandinavo (min skola) och här påbloggen kallar jag henne M. Både M och jag kommer från Göteborg och vi har massa gemensamma vänner men vi har aldrig träffats innan vi åkte hit. Vi har samma humor, pratar göteborska (såklart) och vi har exakt samma klädsmak. Jag har en väldigt speciell klädsmak, jag tycker inte alls om att köpa det alla andra har, och det gör inte hon heller. Man skulle kunna förklara våran stil med 4 märken: Ra-Re, 2707, Day och gamla Hunky Dory. När jag åkte hit tillMadrid så tänkte jag "perfekt, komma bort från Sverige och träffa nya människor och nya kläder, ingen kommer att ha likadana kläder som jag här borta, underbart" (ja, jag älskar kläder). Men i onsdags hade jag på mig mina svarta stövlar, gröna byxor, en vit tunika från Ra-Re, en svart kavaj och en svart väska. Sen kom M in i klassrummet och något var väldigt bekant. M hade på sig svarta stövlar, gröna byxor, en likadan vit tunika från Ra-Re, en svart kavaj och en svart väska. Hur kunde vi ha på oss exakt likadana kläder på en och samma dag.. Helt sjukt.

Idag fick jag gå efter halva dagen i skolan för jag skulle till sjukhuset. Dagen innan jag åkte hit till Spanien har jag haft fruktansvärt ont precis under mitt högra revben. Men värken har kommit och gått, men nu det senaste har jag haft riktigt ont, så vi åkte dir för att se om det var något allvarligt. Här i Spanien får man medicin för allt, det är inte alls som i Sverige. Om man till exempel stukar fingret så måste man ha bandage, de skulle man aldrig ha fått i Sverige. Men nu har jag iallafall fått en medicinsom jag ska ta i en veckan, tre gånger per dag, och jag hoppas verkligen att värken går över. Medicinen heter så gott som "Ibuprofeno Normon".

Nu ska jag se efterlängtade Paradise Hotel

Dagens låt: Queen - Under Pressure



Bye bye
B


Creo en ti

Nu har jag inte bloggat på länge men jag har inte haft tid. Jag har haft så mycket annat att göra.

Helgen var riktigt händelserik och jag hade riktigt roligt. Den svenska skolan från Fuengirola var i Madrid i helgen. FH kände en av alla 80 stycken som var här. Så vi bestämde att vi skulle ses på Gran Via vid 20:00 tiden. När FH, M och jag kom till Gran Via såg vi blonda huvuden överallt och vi tänkte "Där står det en svensk, och där står det ännu en svensk, och där, där där och där"! De var så många. Sen mötte vi upp FHs kompis och gick för att äta middag. Vi hittade ett riktigt spanskt ställe där det var en som spelade gitarr och sjöng och alla vid borden klappade i takt. Sen gick vi till deras hotellrum och hade det riktigt trevligt. De visade allt de hade köpt nu när de var i Madrid och gjorde sig iordning för en utekväll i Madrid. FH och jag hade verkligen inte planerat att gå ut på kvällen men så klart blev vi väldigt frestade på att gå ut, så vi tog en taxi till en club som heter Kapital. Ett riktigt fräsht ställe med hela sju våningar, olika teman på varje våning. Det var en lång, lång kö men vi hamnade helt plötsligt längst fram i kön och gick in. Fuengirolatjejerna rusade upp till den sjunde våningen där många från min klass var, så det var roligt att träffa dem med. Sen kom hela Fuengirola gänget. Och det var så roligt att träffa svenskar som man inte har gjort på så,så länge. Kvällen var riktigt, riktigt lyckad!

Nu är det bara 35 dagar kvar tills skolan slutar, men tyvärr så har jag en dålig nyhet att berätta. Jag kommer tyvärr inte hem till julen. Jag trivs så fruktansvärt bra här nere, och har därför valt att stanna under julen. Jag kommer verkligen at tänka på er där hemma, alla mina vänner och familjen. Och jag saknar en person väldigt mycket och jag hoppas att han läser det här, så han förstår hur mycket jag saknar honom. You do not know what you have until you lose it.

Min mamma älskar verkligen Il Divo och varje helg när man är lagom trött och har precis vaknat och ska gå ner till köket för att äta en riktigt go frukost framför en mysig film, så spelas alltid Il Divo. De sjunger så fruktansvärt fint.

Dagens låt, som jag tillägnar min mamma: Il Divo ft. Celine Dion - I Believe In You

Bye bye
B

Museo del Prado

Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på julmusik och försöker få någon jul-känsla, men det går inte. Det är lite svårt att få någon julkänsla när det är ljust ute och man har en tunn höstjacka på sig och tycker att det är för varmt i den. Men Madrid julpyntas som bara den! Det är julpynt över allt.

Idag var min klass och jag inne i Madrid,för att gå på Museo del Prado och det var mycket intressant. Men innan det så hade MS, MSÖ och jag för att äta frukost inne i Madrid och det blev såklart churros con chocolate, och det är sååå gott. Efter Museo del Prado bar det av till turistinformationen där jag skulle hämta information om Andalucia som vi ska ha ett grupparbete om. Och jag fick sjukt mycket information. På det här turiststället träffade MS och jag en jätte trevlig tjej som var lika gammal som oss och komfrån Norge. Efter besöket blev det att gå i affärer på Gran Via, och jag hittade så klart massa fina grejer som jag längtar efter att få köpa.

Idag ringde också min pappa och sa att han skulle komma till Madrid för att hälsa på mig. Ni förstår inte hur glad jag blev. Jag har verkligen gått och beklagat mig till mina vänner och verkligen tyckt synd om mig själv att allas föräldrar kommer förutom mina. Men nu kommer min älskade pappa om två veckor till Madrid, och jag längtar!!

Dagens låt: Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You





Bye bye
B

Coco

Just nu sitter jag och skypar med S och SE. Åh vad jag älskar skype, det är det bästa som finns, efter choklad förstås, som är min stora passion här i livet.
Idag har det varit en hlet vanlig dag i skolan med två timmar spanska, god lunch, och mycket skratt. Min klass har precis upptäckt parodi nr 2 på Svenska Hollywood fruar och alla pratar om den nu. Idag höll jag också mitt engelska news på engelskan och jag hade bra information men jag var så himla nervös, för ingen anledning. Jag känner ju min klass, det är inget att vara nervös för. Sen kände jag också att jag hade spanskt uttal när jag pratade för lektionen innan så hade jag spanska, och det är ganska svårt att bara byta till ett annat språk när man har pratat spanska i en timma.
Sen efter skolan åkte E och jag till Starbucks där dem har julpyntat för fullt och det känns så konstigt, för jag har verkligen ingen julkänsla över huvudtaget. Det är fortfarande ljust och soligt ute och temepraturen ligger runt 15 grader. Hösten har precis börjat här borta. Sen fick jag säga hejdå till underbara E som ska åka till Sverige under helgen. Okej det är bara en helg, men jag är med henne varje dag, så det kommer kännas riktigt tomt. Men tiden går så fort här nere så hon är snart tillbaka.

Dagens låt: Katy Perry - Waking up in Vegas

Idag kom också våra skolfoton



Bye bye
B


Folkdans

Ja för exakt år sedan så tränade jag och min gamla klass på Samskolan, hemma i Göteborg, som bara den på folkdansen som vi skulle dansa på lussefesten och på föräldra uppvisningen. Åh jag saknar det riktigt mycket. Okej jag vet att folkdans inte låter så roligt, men det är jätte kul, och man lär sig massa danser och få gå runt i folkdräkter och man känner verkligen julkänslan när det är lussefest för alla elever. Jag hittade faktiskt ett klipp från våran dans förra året och den visar faktiskt våran grupp som dansar, så den måste ni se.

Folkdansen: http://sv.tinypic.com/player.php?v=24xdswn&s=4

Jag lägger samtidigt upp lite bilder från förra årets folkdans


Förberedelser inför lussefesten. Carro (Haarii) & Josephine (min älskade kusin)


Michaela, Elin och Helen


Hannah och Lina

Dagens låt: Jason Derulo - Whatcha Say

Bye bye
B



Así es la vida

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Dagen bjöd på två spanska lektioner, spanienkunskap och idrott och mycket skratt i matsalen.

På spanienkunskapen såg vi en dokumentär om konstnären Goya, mycket intressant sen var det spanksa för hela slanten. Efter spanska var det lunch och den spårade totalt. Jag var tvungen att springa ut från matsalen för att få luft, och jag fick riktigt ont i magen efter allt skratt. Vem fick mig att skratta den här gången? Jo underbara M, och det kommer bara bli värre och värre, för det räcker med att vi säger ett ord till varandra så är vi igång igen. Ja ett gott skratt förlänger livet. M och jag kommer bli världens äldsta kvinnor om vi fortsätter såhär, som de två gamla tanterna i Salamanca, kommer du ihåg M?
Sen efter lunchen var det idrott och det blev polka och styrka. Men jag hade riktigt ont i halsen så jag kunde inte vara med, men det såg riktigt roligt ut när dem andra dansade, och dem var riktigt duktiga. Och jag började tänka på folkdansen min skola dansade för snart ett år sedan, åh det var så roligt.

Efter skolan åkte vi hem och C och jag satte oss för att äta lite mellanmål/ riktigt tidig middag och helt plötsligt kom R in i köket och jag bara sitter och glor på honom och ler så säger han "Vad är det?" och jag pekar på hand överläpp och säger "snygg mustach". Då är det någon som har målat en mustach på honom och han har inte tänkt på att han har kvar den och han har åkt hem sådär. Och då blev det ännu mer skratt.Ja vad ska jag säga, jag älskar att skratta!

Dagens låt: The Pussycat Dolls - Hush Hush


Bild från Salamanca

Bye bye
B


Första gången i Salamanca, men absolut inte den sista!

Åh vad ska jag börja? Jo jag vet, jag ska börja och säga att jag älskar Salamanca.

När vi berättade för våra lärare att vi skulle åka till Salamanca så sa dem att dem hade hittat sina blivande män i Salamanca. Ni kan ju förstå att man hade höga förväntningar!

I fredags åkte mina vänner M, FH, E och jag till Salamanca, som ligger norr om Madrido. Vi kom fram halv tio ungefär och tog en taxi till vårt hotell på Plaza Mayor. Det var höstlikt ute när vi kom fram till Plaza Mayor och hela torget var upplyst, och det var så vackert. M och jag var riktigt övertrötta så vi sprang runt och skrattade och skrek så vi inte orkade stå på bena, medan E och FH försökte hitta hotellet. Till slut hittade vi det, och skulle gå upp på våra rum för att packa upp. E och jag skulle dela rum och när vi öppnade dörren till våret rum så stod vi bara och gapade. Det var det snuskigaste hotellrummet vi har sett i vårat liv. Usch usch usch! Men vi fick helt enkelt leva med det. Vi gjorde oss iordning för att gå ut och se vad Salamanca har att erbjuda när det gäller nattliv. För er som inte vet är Salamanca en universitetstad som ser exakt ut som Oxford i England. Vi hittade en liten bar och när vi gick in så märkte vi att det bara var killar där inne. Så när vi gick in så började alla killar jubla och roppa OLÉ!! Jag har väldigt lätt för att bli generad, ni kan ju tänka er hur röd jag var i ansiktet där inne. Efter en stund så ville vi tjejer till en club istället för att sitta på en bar hela kvällen så vi gick ut på gatan och blev dirket "uppraggade" av en kille som jobbar som dörrvakt på en club, så vi följde med honom. Vi fick gratis inträde och vi fick gratis drinkar som vi ville ha. Vi tjejer började direkt att dansa, och vi var dem ända, men sen 30 minuter efter vi hade börjat dansa var stället fullt och dansgolvet var minst lika fullt. Åh vad kul vi hade det!
Min mamma säger alltid att man ska gå när det är som bäst, så man har ett roligt minne efteråt, så vi gick när det var som bäst helt enkelt.

I lördags vaknade E och jag och vi var tröttare än tröttast, vi hade inte sovit alls mycket den natten,för vi frös, det var efterfest på rummet brevid och det var några killar som slogs i korridoren. Vi gjorde oss iordning och gick in till M och FH och sa att vi skulle ut och leta efter ett nytt hotell för vi kan inte bo där längre. Efter bara 15 minuters letande hittade vi ett jätte bra hotell. Så skönt! Se gick vi och åt spansk frukost, Churros con chocolate, det är så gott. Sen gick vi ner till floden, och senare till katedralen. Sen blev det lunchdags och vi gick till McDonkan, där vet man vad man får. Sen gick vi upp på våra nya hotellrum och hade girls time. Sen närvi hade målat naglarna, läst svenska tidningar, ätit choklad duschat, sminkat oss och klätt på oss för en till natt i Salamanca, så gick vi och åt middag. Sen gick vi ut. Vi gick till samma ställe som kvällen innan och det var riktigt mycket folk utanför. Mest en kö. Men dörrvakte kände igen oss sen kvällen innan så vi fick gå före hela kön. Vi hade lika kul som kvällen innan. Det varså mörkt inne på cluben och jag har ganska blont hår, så jag tappade räkningen efter kvällens gång hur många det var som tog/drog i mitt hår... När det var som roligast gick vi till ett annat ställe, där det var lite äldre personer, men vi stannade inte där så länge. Så började vi gå utanför Plaza Mayor på bakgator och där var det riktigt mycket folk, men det var ganska äckliga barer, så vi gick aldrig in, och började gå hemmåt.

I söndags vaknade vi ganska tidigt och började göra oss iordning och packade ihop alla våra saker. Sen gick vi till en tapasbarför att äta frukost. Och när vi åt frukost, tortilla de patata och zumo så kände jag mig verkligen som en spanjorska.. Sen gick vi till universitetet, för där har dem än väggdär en groda är gömd, och om man hittar den får man lycka. Först trodde vi att vi hade hittat den och gick därifrån,men sen insåg vi efter att vi hade gått därifrån att vi hade sett fel.. Que mal! Vi gick till McDonkan och åt lunch innan vi hämtade våran oackning från hotellet och åkte till tågstationen. På tåget he satt jag och kollade på The Proposal och halv sov. Klockan halv nio var vi framme i Madrido ochvi tog metron hem.

Tack tjejer för en riktigt lyckad helg.

Bye bye
B

Äntligen drar jag till Salamanca!

Åh nu är det bara en dag kvar tills E, FH, M och jag åker till Salamanca, och det ska bli så fruktansvärt roligt. Ni anar inte hur mycket jag ser fram emot det.

Jag har varit fullt upptagen med att plugga på mitt prov som jag hade idag så jag har inte hunnit blogga förrän nu. Men som sagt idag hade jag mitt geografi prov och det gick faktiskt bra, så jag är nöjd med min insatts.

Igår var jag på Plaza Norte och shoppade gärnet. Jag köpte ett par svarta höga klackar från Zara, en lila pyjamas/sov sätt/ linne med hotpants kallade det vad du vill och en mycket mycket speciell sak från (Sfera), men det berättar jag inte vad det är, men ni kommer få se den när jag lägger upp bilderna här på bloggen från Salamanca, för den ska jag absolut ha med mig.

Dagens låt : Beyoncé - Sweet Dreams



Bye bye
B

3 november och fortfarande 22 grader.

Nu har jag snart pluggat klart geografin som vi ska ha prov på på torsdag, och det känns riktigt skönt. Som sagt, idag har det varit en skön varm dag, med hela 22 grader. Förstår ni, det är den 3 november och det är fortfarande så varmt! Dagen började med filmen "Gladiators" som jag aldrig har sett innan och jag gillade den verkligen. Sen var det spanska därvi gick igenom ganska svåra grejer,som jag inte riktigt förstod, men det kommer hoppas jag. Efter lunch var det idrott. Vi skulle springa 3kilometer men E och jag körde powerwalk istället. Det roliga var att vi hade nästan exakt likadana idrottskläder, det ända som skillde vår outfit åt var att E hade en svart T-shirt (som jag också hade) men på hennes stod det "Sex and the City" på ryggen. Vi hade till och med likadana Ipods, samma modell, men hennes är rosa och min är orange.

Dagens låt: Shakira - Loba.

Den här låten hör jag hela tiden på radion, spanjorerna älskar den verkligen.



Bye bye
B

Jag somnar snart ståendes

Jag är så fruktansvärt trött att jag somnar snart ståendes, men jag måste hålla mig vaken för att plugga till spanienkunskaps provet på onsdag och till geografi provet på torsdag. Och sen äntligen bär det av till Salamanca med FH, M och E. Det ska bli så fruktansvärt roligt.

Idag har det varit en hysterisk dag med mycket skratt med M och mycket, mycket plugg och tiden springer bara försvinner. Dessutom testade mina älskade vänner och jag konferenssamtal på skype, vi var fem personer och alla gapade i mun på varandra så det gick ju sådär.

Nej detta blev ett kort inlägg men jag måste återvända till plugget.

Dagens låt: Flo Rida feat. Wynter-Sugar

Lite bilder från helgen i Madrido




Ser ni Es och mina snygga lösögonfransar. Bättre bilder kommer upp!

Bye bye
B

Halloween in Madrido

Kvällen igår var riktigt rolig. Jag åkte hem till E och så åt vi middag, en riktigt god salla och gjorde oss iordning inför kvällen. Ni skulle ha sett våra miner när vi hade satt på oss lösögonfransarna.. Vi såg helt sjuka ut. Så kom Es värdmamma och vet ni vad hon säger? "Ska ni verkligen gå ut så där?" Ja och det gjorde vi också. Vi mötte upp FH och hennes bror vid Sol och så ringde vi M. När M kom till Sol, så hade hon helt nya kläder. M och hennes mamma hade varit ute och shoppat hela dagen och jag blev så fruktansvärt avundsjuk, jag vill också att min mamma ska komma till Spanien och shoppa med mig..

När vi kom till Sol så var det riktigt mycket folk, och alla var utklädda och det var en riktigt härlig känsla. Och det var flera personer som kom fram till E och mig och frågadeom våra lösögonfransar, dem hadealdrig sett det innan.. Men dem tyckte att det var snyggt ialla fall, tror jag, så det var ju bra. I slutet av kvällen åkte jag med E och sov över hos henne.

Vi vakande halv tolv och gick upp och åtgod frukost sen var det bara att skynda sig hem så man hann med lunchen med familjen och för att plugga! Jag har precis upptäckt att jag har radio på min telefon så jag satt och lyssnade på spansk radio och helt plötsligt spelades den här sköna låten, som också är dagens låt.

Kortfattat, så var kvällen helt underbar och den bjöd på massa skoj och skratt.
Ni ska även få se bilder från igårkväll med våra lösögonfransar när jag har fått dem från E och FH.

Dagens låt: Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee)

Bye bye
B


RSS 2.0