Överraskning!

Haha ja det kunde ni inte tro att jag skulle blåsa er! Tror ni verkligen att jag skulle fira jul i Alicante när jag kan vara hemma med mina vänner och min familj och ha en vit jul! Nej nej jag valde såklart vit jul. Just nu är jag i skåne hos min älskade mormor och morfar och ska spendera extra tid med dem. Så nu hinner jag inte  berätta allt och alla överraskningar och så, det gör jag sen.

Imorgon är det äntligen julafton. God Jul

Haha jag är bäst på att överraska, det kan jag lova!

Bye bye
B

Goodbye to you

Ja idag var det sista dagen i skolan. Jag steg upp i vanlig tid och hoppade in i duschen. När jag precis hade duschat klart sprang min vlillasyster (kusin) C in i mitt rum och skrek "Det är snökaos och skolan är inställd!". Och jag tänkte bokstavligt talat "What the F??" Det är ju sista skoldagen, jag måste säga hejdå till alla och speciellt till E, som åker till Stockholm och kommer inte till Madrid till våren. Jag satte på datorn och loggade in på facebook där jag möts av statusar som mina klasskompisar har skrivit. Det står likadant på alla, "Ingen skola idag, det är 3 cm snö och hela Madrid står stilla". Härligt härligt. Men till slut bestämde vi att äta lunch tillsammans på Diversia. Så vi möttes där klockan 13:00 och åt lunch. Det var riktigt roligt och trevligt, men det var verkligen sorgligt när man sa hejdå till alla, speciellt till Halmstad, som inte kommer till våren igen. Sen följde FH, M och E mig till bussen, där jag skulle säga hejdå till E. Oj oj oj vad det blev tårar och kramar. Jag kommer sakna dig i Madrid, men vi ses i Sverige underbara du. Men det var så typsikt, när jag står på busshållplatsen efter att ha sagt hejdå sätter jag på min Ipod, och vet ni vad det var för låt som kom. "Goodbye to you". Såååå passande!

Igår hände det någor förfärligt. Brittany Murphy dog. Hon blev ändast 32 år gmmal, det är ingenting! För ni som inte vet detta så vet ni det nu. Och jag tycker det är riktigt sorgligt.

All I Want For Christmas Is... This:

Ja jag hade egentligen tänk att skriva min önskelista i detta inlägget, men nu får ni båda.

Min önskelista

1. En blå tunika från Malene Birger
2. En Wraparound från Diana Orving
3. Bälte från So Nize
4. Ett Mulberry armband
5. En morgonrock från H&M
6. Pyjamasar!!
7. En tunika från Raben Saloner
8. En väska från Mulberry
9. Böcker
10. Nya Ipod hörlurar

oj oj nu blev det många saker!

Dagens låt: Veronica Maggio - Gammal sång

Bye bye
B



Are we human or are we dancer?

God morgon världen! Jag har varit alldels för trött för att skriva om min helg, som självklart inte ärslut än.

I fredags åkte jag på ansiktsbehandling och det var riktigt skönt, men mitt ansikte såg ganska försört ut efter så det har fått repa sig nu under helgen. I allafall, efter ansiktsbehandlingen åkte jag till E ochlämna mina grejer. Jag skulle nämnligen sova hos henne efter natten i Madrido. Kvällen blev riktigt lyckad. Vi var på ett ställe som heter Tequila och hade det riktigt trevligt. Vi körde på som aldrig förr! Oj oj oj!

I lördags sov E och jag bort halva dagen, sen åkte vi till Plaza Norte för att äta lunch med FH och M. Sen åkte jag hem och skulle tillbringa lite tid med mina kära vsyster. Så mysigt! Sen blev det Robinson och äppelpaj med vaniljsås.

Idag ska jag åka till Diversia och äta lunch med FH, E och M. Våran sista lunch med E, för senåker hon till Sverige och kommer inte tillbaka hit till Madrid. Riktigt sorgligt. Ja ja , men vi kommer självklart ses i Sverige.

Dagens låt: The Killers - Human
Det var riktigt länge sen jag hörde den här låten.


Jag, FH, M och E.

Bye bye
B


Tonight's gonna be a good night

Yes, tonight's gonna be a good night in Madrido. Jag gör mig iordning för en utekväll i kalla Madrid. Håller just på att klurar på vad jag ska ha på mig, men jag kommer nog på något.

Idag efter skolan var det ansiktsbehandling som gällde och det var så skönt! Så nu är man riktigt snygg och fräsh inför ikväll.

Hemma i Göteborg kommer natten bli lång och galen när min skola har avslutningsfest tillsammans med Sjölins. Ni som går kommer nog inte få ångra denna upplevelse, men jag tror nog att min kväll kommer bli så mycket mer roligare. Jag älskar Madrid. Nej nu hinner jag inte skriva mer, jag ska jag snygga till mig inför ikväll.

Dagnes låt: Ola Svensson - Feelgood

Bye bye
B

Take time to realize

Nu är jag äntligen mätt och belåten och är riktigt arg att jag inte får upp det senaste PH avsnittet, men tyvärr vet jag redan vad som häner. Det är riktigt riktigt tråkigt att Andreas åker ut. Jag hejade på honom, och nu ska Rami ut!!

Nog med PH snack. Idag var min klass och jag i Madrid och lyssnade på en konferens om EU på spanska, så ni kan ju gissa hur mycket jag förstod.. cero! Vi satt där från tio till halv två, och efter det var vi riktigt hungriga, så E, FH, M och jag åkte till ett ställer som heter Fresco. Där har dem riktigt bra mat, buffét liknande. Så vi hungriga tjejer lastade på ett berg med mat och åt, åt åt och åt. Sen var det efterätt som gällde. Ni kan ju tänka er hur mätta vi var efteråt. Oj oj. Sen skulle det bli shopping i Madrido. Jag fick köpt mina sista julklappar. Sen tog FH, E och jag metron hem och oj vad vi var trötta. Vi skrattade år ingenting hela vägen hem.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och morgondagen bjuder på skola, ansiktsbehandling, färgning av ögonfransar, middag med klassen, och utgång!

När vi gick in i en affär idag i Madrid så spelades den här låten av vår egna svenska Agnes Carlsson

Dagens låt: Agnes Carlsson - I need you know



Bye bye
B

Toledo

Idag åkte klassen och jag till Toledo och det var riktigt kallt och det regnade. Men det var mycket intressant. För er som inte vet är Toledo en mycket bevarad stad från morernas tid, alltså runt 711 till 1492. Detta har jag bland annat lärt mig från spanien kunskapen. Vi besökte bland annat några kyrkor och Toledo är också väldigt känt för sin marsipan, så man passade på att köpa till sin familj här i Spenine, och de blev mycket glada.

Nu har jag precis kollat på PH och jag vet inte hur jag ska tänka. Åker Andreas ut eller Rami? Eller kanske Patrik. Jag vill inte att Andreas åker ut, och jag har mina själ till detta. Jobba på Andreas!

Idag är det ingen vanlig dag för det är min älskade Fs födelsedag. Jag är jätte ledsen att jag inte kan vara med och fira din dag med dig, men du får ha det underbart i cph, så hörs vi snart. Grattis vännen.

Dagens låt: Taio Cruz - Break Your Heart

En riktigt härlig låt, kan verkligen rekomenderas!


Idag blir det en bild på födelsedagsbarnet

Bye bye
B

Life is so good right now.

Life is so good right now. Alla prov och läxor är avklarade, det är en vecka till skolan slutar, på onsdag åker klassen och jag till Toledo, på torsdag åker klassen och jag till Madrido och ska julshoppa
och den sista helgen med halmstad tjejerna och söta E kommer bli galen! Vad ska man säga? Life is so good right now. Och som pricken över I så snöade det till och med idag och jag har verkligen fått julkänsla här i Madrid.

I lördags var det bazar på min skola och det var riktigt roligt. Vår klass hade anordnat en rockkonsert och oj vad den var bra, sen blev det luciatåg för hela slanten. Sen efter bazaren åkte M, FH, E, MS, MSÖ, NL och jag in till Diversia och åt middag, och mysigt var det.

Idag hade jag mitt sista prov och jag höll mitt svenska tal. Provet i natur gick ganska bra och talet i svenskan gick väldigt bra. Det är såå skönt att man inte har något mer i skolan. Nu återstår bara spanienkunskaps redovisningen som är imorgon. Sen är allt slut, fenito!

Dagens låt: Ola Svensson - Sky's the limit.

Av den här låten blir man så glad av!


Idag blir det den här snyggingen som får äran att visas på min blogg

Bye bye
B

Lugnt ikväll

Nu är det snart jullov och om jag får säga det själv så förtjänar jag verkligen ledigt! Oj vad jag har jobbat på den här terminen. Jag slutar inte den 18 (som nästan alla gör), utan jag slutar istället den 22. Men jag har bara tre skoldagar kvar! På onsdag åker min klass och jag till Toledo och på torsdag åker min klass och jag till Madrid och ska vara där hla dagen. Så sköönt! Det ända som återstår är naturprovet på måndag. Sen är jag äntligen fri, i åtminstone tre veckor. I min klass går det väldigt många från Halmastad, men dem ska bara vara här den här terminen, så de åker nu den 22 när vi slutar. Och man börjar inse att dem kommer åka efter julen och ju mer man tänker på det ju sorgligare blir det.

Idag har vi varit och lussat på IKEA och jag vill inte höra en luciasång på väldigt, väldigt länge. Man har sjungit samma sånger från klockan två till halv sju! Oj oj oj vad jag är trött. Dagens motion i magen har man fått. När vi hade paus och åt lite lussebullar om IKEA hade fixat fram så var M ganska hungrig, så hon slängde i sig tre bullar i ett naffs,och såskulle hon hämta den fjärde och snubblade på mattan, som gjorde att han snubblade på sitt lucialinne och tappade glittret hon hade i håret, men bullen klarade sig allt! När man är trött och sjungit länge så skrattar man åt allt, och oj vad jag skrattade! Helt galet! Innan vi skulle gå ut och sjunga på IKEA är det många i min klass som är med i kören och de har övat in flera låtar till konserten imorgon på skolan julbazar, så de sjöng en låt och det lät så bra. Alla sjunger riktigt bra, det säger jag inte bara för att vara snäll, jag menar det verkligen. Och jag har totalt fastnat för den här låten, men jag harhört den innan men jag har liksom glömt bort den. Så den blir dagens låt.

Dagens låt: Chester See - God damn you´re beautiful to me

Den här låten kommer absolut bli en av mina favoritlåtar..igen!



Bye bye
B



Spansk lunch

ja nu har jag inte skrivit igen på ett tag. Det blir bara sämre och sämre, jag måste verkligen skärpa mig!
Veckan har börjat lugnt nu när vi är lediga både måndag och tisdag så imorgon är det skola igen! På fredag ska min klass och jag lussa på IKEA och jag ska dessutom ha geografiprov och mitt religionsarbete ska vara klart. Har såmycket att göra och så lite tid.

Igår träffade jag min spanienkunskapsgrupp på Starbucks och vi började våran power point och det gick bra, men vi blev inte riktigt klara, så jag ska möta upp AM och MKStarbucks sen. Här hemma är det spansk lunch som gäller. Det är så mycket folk i huset och spanjorer är kända för att vara högljuda och skrika och gapa, så ni kan väl gissa ljudnivån i huset nu.

Nu tänkte jag vara lite nördig och prata om Paradise Hotel. Jag var uppe inatt och kollade på alla avsnitt som jag hade missat och gu vad jag inte gillar Franscesca! Det är inte Catja som är en äcklig liten orm, som Franscesca påstår, utan det är hon själv. Hon är så omförskämd och har ett fruktansvärt språk och jag vill bara att Catja och Greta ska få ut henne ur Paradise Hotel. Dem som jag vill ska vinna Paradise Hotel är så klart Andreas och Catja, Cimon och Greta. Men Cimon, han har blivit så slug och man vet inte riktigt var man har honom. Ja oj oj jag kan sitta och skriva om det häri flera timmar.

Dagens låt: The Gabe Dixon Band - Find my way


Idag blir det en bild på världens bästa M och jag.
Foto: EP

Bye bye
B

Godmorgon!

Åh vilken härlig morgon. Ingen väckarklocka som ringde, åh vad skönt! Idag blir det en lugn dag. Jag ska ut och gå en runda sen blir det plugg och min bok Gold Diggers som är riktigt bra.
Igår var det en vanlig skoldag med spanska, geografi, svenska och religions prov! Härligt härligt. På klassrådet hade mina lärare varit på IKEA och köpt massa julpynt och chips. Så på klassrådet satt vi bara och åt chips och pratade om Lucia på IKEA och Julbazaren nästa lördag. Sen efter skolan åkte FH och jag till Starbucks och hade en riktigt mysig eftermiddag. Vi satt i timmar och pratade, och det var så skönt att bara prata av sig om allt. Det var länge sen vi tog våran fredagsfrappe.
Den här helgen är riktigt lång, vi börjar först på onsdag! Så härligt!

Lördag: Göra klart mitt spanska arbete, plugga geografi och börja religions arbete
Söndag: El Rastro (en marknad) med tjejerna, julbak hemma hos M
Måndag: Träffa min spanska grupp och göra powerpoint till arbetet, plugga geografi, religions arbete, plugga spanska
Tisdag: Min familj har lunch, börja med svenskan, plugga geografi, religions arbete, plugga spanska

Kul helg va? - Nej verkligen inte!

Dagens låt: Daniel Bedingfield - If You Are Not The One



På återseende!

Bye bye
B

Tiden går så fort

Jag har blivit så dålig på att blogga, jag ber verkligen om ursäkt. Men det är såmycket plugg och så mycket annat, så jag hinner liksom inte med.

Imorgon är det samhällsfråga som gäller och PM och jag har förberätt oss, och vi kommer klara det här galant! Idag kollade min klass och jag och julkalendern och lyssnade på julmusik på håltimman och jag har verkligen fått julkänsla, men det känns som att något fattas, och det är såklart min familj och mina vänner som fattas.

Nu har jag precis kollat på Paradise Hotel och jag är så nerövs inför parcermonin. Man brukar alltid ha känn om vem som ska åka, men imorgon kan allt hända.

Idag fick jag mitt paket från mamma. I paketet låg det en present från Ryssland och min efterlängtade 2707 klänning. I paketet fanns det också godis, naturgodis och daim, min värdbror (kusin) R är galen i daim och han gör världens godast daimtårta! Tack så jätte mycket mamma!

Om 20 dagar är det äntligen jullov, och jag längtar så galet mycket. Inget mer plugg! Men tänk att det har redan gått tre hela månader sen jag kom till Spanien. Tiden har gått så fort!

Dagens låt: Leann Rimes - Please Remember

Bye bye
B

RSS 2.0