Vad ska ni klä ut er till imorgon?

Åh äntligen fredag. Jag har precis kollat klart i min spanska Vouge tidning som fick följa med mig hem idag, och innan det nattade jag C som kom hem från sitt läger med skolan idag. Den lilla busen har blivit jätte hes och har så ont i halsen, så jag läste en saga och lånade ut min fina musse pigg tröja som jag fick av FB och AS på min avskedsmiddag.
Idag i skolan så fick som uppgift i skolan att göra en pjäs på kanske 15 minuter och spela upp den sen inför klassen, och det blev riktigt bra och galet roligt. Sen efter skolan åkte E, FH, FHs lillebror Martin som har kommit ändafrån Stockholm för att hälsa på sin syster i Madrid, och jag till Diveria för vår fredags frappe. Det blev en choklad frappe och min favorit cookie. Efter vi hade fikat klart gick vi till Alcampo för att leta efter någon snygg mask eller något liknande till imorgon. Jag hittade ett par glittriga lösögonfransar, det kommer bli riktigt snyggt. Det ska bi spännande och se hur det går för mig att sätta på mig dem imorgon..
Imorgon ska jag till E och plugga lite. Vi har två prov nästa vecka så man måste börja plugga i god tid. Sen efter det ska vi göra oss iordning och åka in till Madrid, därvi möter upp FH och hennes lillebror Martin, och förhoppningsvis fler från klassen, och så ska vi ha riktigt roligt.

Skänk också en extra tanke imorgon till familjemedlemmar eller vänner som inte lever idag, det ska jag göra.

Dagens låt: Jordin Sparks - Battlefield



Bye bye

B

Ett gott skratt förlänger livet, eller hur?

Åh nu har jag äntligen gjort klart alla läxor till imorgon och det känns riktigt bra. Idag har det varit en riktigt bra dag. Jag har varit på bra humör, utan direkt någon anledning. Alltid glad! Idag redovisade jag mitt engelska speech och det gick väl sådär. Jag hade en bra rytm tycker jag själv, men jag kollade alldeles för mycket ner i papprena. I morse träffade jag Ms familj, och den var så söt och trevlig, percis som jag hade tänkt mig om Ms familj. Imorgon ska jag få träffa FHs lillebror, och hon har pratat så mycket om honom så jag har höga förväntningar, på ett bra sätt.

Jag tog en lite paus förrut från pluggandet och skypade med sis, och helt plötsligt stod hela min familj dör, förutom mamma som är i Russia. Pappa, sis, G, P och lilla katten Stella. Alla var så söta och alla ville prata med en. Sen gick jag ner till köket och försökte lära hunden Vinstone tricket "stanna", och det gick riktigt dåligt i början, men sen fattade han vad jag ville att han skulle göra. Sen kom min Vmamma EA, min Vpappa T, min syssling (Vbror) CA och min andra syssling R och alla hans kompisar in i köket och pratade. Musiken spelades i vardagsrummet som den alltid brukar göra och det var en sån fruktansvärt bra stämmning.

På bussen hem idag med E och FH, så är man trött och man kan säga saker som kan bli lite fel. Som till exempel, EA hon lagar så goda äppelpajer och hon lagar dem jämnt, och detta har jag såklart berättat för mina kära vänner, så då sa E "men kan du inte ta med dig lite till skolan så vi kan få smaka" och då säger jag "vadå? Ska jag ta med mig äppelpaj till skolan och föda alla" Men jag ville egentligen säga fodra, men det blev helt fel. Sen åkte vi förbi Kings Collage, och där brukar det alltid stå snygga killar vid skolmuren med sina skoluniformer, så vi satt och kollade ut.Då säger FH "Åh den kille kommer bli så snygg när han blir äldre" och då säger E "Vem utav dem?" FH "Han med slips" E "Alla har ju slips!!". Haha ja ett gott skratt förlänger livet, eller hur?

Dagens låt : Lady Gaga - Bad Romance



Bye bye

B


Hemlängtan? NEJ!

Nu pratar jag med min M på skype, och hon är så uppspelt för att hennes föräldrar har landat här i Madrid. Ja det är bara mina föräldrar som inte kommer och hälsar på mig, det känns bra..

Jag har varit så upptagen att jag inte har hunnit blogg på två dagar, muy mal, muy mal. Men dte har inte hänt så speciellt mycket. Igår var jag på bio med min Vmamma och hennes väninna och kollade på Flickan som lekte med eldensvenska. Och jag fick lite hemlängtan när dem filmade i Göteborg och filmademin lägenhet på avenyn. Det är bara 8 månader kvar sen kan jag återvända hem. Nej men jag trivs ypperligt här nere.

Jag vet ju fortfarande inte hur man lägger in bilder och filmer från telefonen till datorn, såistället för dagens outfit, som nästan alla bloggare har, så kommer jag köra med dagens låt och veckans citat. Visst kanske lite tråkigt,men i min almenacka så står det massa citat och många är väldigt roliga, så jag måste ju dela med mig av dem.

Yes dagens låt kommer här. Jag gillar verkligen Rihanna. Varje låt som hon har gjort kommer alltid upp på min topplista. Även denna låt som är ny. Den heter Russian Roulette, och den är galet bra.

Snart är det Halloween och jag kom ihåg förra året så skulle F och jag på en Halloween fest. Vi hade svarta klänningar, och jag hade spettsleggings och vi hade ursnygga lösögonfransar och jätte coola naglar. Hmm ska man köra på samma sak i år igen?



Bye bye

B

Closer

Åh nu har jag äntligen pluggat klart som har stått på plugglistan. I hörlurarna har jag Ne-Yo - Together. En riktigt ypperlig låt, som jag verkligen gillar. I rummet brevid mitt sitter min syssling aka Vbror R med sina kompisar och har på jätte högmusik och sitter och skriker. Haha och det är riktigt roligt att lyssna på, men det är lite svårt att koncentrera sig i längden. Idag har jag inte alls gjort mycket, jag har bara tagit det lugnt och pluggat lite och tagit hand om mig själv. Vi har också badat den lilla hunden idag, som förövrigt fyller fem månader idag.

Jag måste erkänna en sak.
Visst jag gillar Idol och så vidare, och dem som är med och tävlar är jätte duktiga. Men jag brukar inte riktigt följa programet. Men i år har jag gjort det, och jag har hamnat i Idol-Nicklas fälla. Oj vad jag gillar honom. Han är riktigt bra på att sjunga, han har en riktigt skönt stil och oj vad han ser bra ut. Åh jag får rysningar bara av att tänka på honom. Men nej jag vill ju inte vara en av dem töntiga tjejerna som hela tiden skriker efter honom och har tröjor där det står I ♥ Nicklas. Nej det går inte. Men jag tycker att det är riktigt synd att han har åkt ut.

Bye bye
B

Sweet Dreams

Nu sitter jag och pratar med underbara HE på facebook. Åh vad jag saknar henne, men det vet hon redan att jag gör.

Idag åkte E, FH och jg till Chamartin och fixade tågbiljetter till Salamanca. FH, E, M och jag, vi ska åka till Salamanca som ligger lite ovanför Madrid. Vi ska vara där under en helg, och det ska bli så sjukt kul! Vi åker den 6 november till den 8 november. Åh vad jag längtar. Sen åkte jag hem och satte mig för att läsa klart engelskaboken som ska redovisas på måndag, och det har inte gått så bra. Jag har fastnat vid datorn och kollat på svenska program som Äntligen hemma, Design Simon & Tomas och Bonde söker fru. Verkligen svenska program, men man uppskattar det så mycket mer nu... Jag har också kollat på olika klipp från Parlamentet. Det är så fruktanvärt roligt, jag älskar det programet! Helt galet Sen har jag bara tagit det lugnt. Jag har pratat med min kära bror på skype i över en timma. Ikväll blir det ännu en myskväll med svenskt godis och film. Det behöver jag verkligen efter den här veckan. Men nästa helg, vad gör vi? Då kör vi!

Jag är verkligen heltkonstig. Jag fick verkligen suget efter att sitta och lyssna på julsånger. Det är 25 grader varmt och ljust ut... Så nu sitter jag och lyssnar på Mariah Carey - All I Want For Christmas. Och jag blir lite kännslig för jag sitter verkligen och tänker på den svenska julen nere i skåne med hela släkten. Att det gamla gänget från Casa bakar pepparkakor som vi har haft som tradition sen vi gick i 6, och att jag hade den här låten som ringsignal hela julen förra året.


Haha min syssling aka Vbror R har sina kompisar hemma hos oss, och deras tvspel-rum ligger vägg-i-vägg medmitt rum, så nu sitter dem och skriker när de förlorar. Haha så man hoppar till ibland för man blir så rädd när dem skriker så.

Nu ska jag äta middag. Och det luktar riktigt gott från köket.


Jag fick både med Salamanca och jul i samma bild

Bye bye
B


You don't know how lovely you are.

Jag har haft fullt upp idag och igår så jag har inte hunnit att blogga. Illa illa.

Igår var det en helt vanlig dag i skolan. Jag har faktiskt ingte minne av att det hände något speciellt igår, förutom att FH, JE och jag fick sitta kvar två timmar efter skolan för att göra klart en dum powerpoint... Jo jag hade spanska prov också, och det gick jätte bra.

Idag var det en lång dag utan några lektioner. Eller jag hade bara två lektioner. Dagen började med spanska, sen geografi. Sen var det lunch och en lång håltimma. Och jag skrattade så mycket på den håltimman. MS, JB, EP satt och sjöng olika sånger på jätte roliga sätt, detta har jag så klart filmat så när jag vet hur man lägger upp filmer påbloggen ska jag självklart lägga upp dem. Det är FN dagen, som jag hoppas att alla vet. Så efter håltimma var det en föreställning i idrottssalen,där hela skolan skulle sjunga. Efter skolan åkte E och jag till Plaza Norte. E köpte en massa saker men det enda jag köpte var ett par svarta strumpbyxor. Sen var det Ikea som gällde. Där fick jag med mig Daim och Bilar. Åh vad jag saknar Sverige.

När jag kom hem låg det två paket från pappa och ett brev från min älskade vän S. Åh jag blev så gladnär jag öppnade allting. Och tack snälla pappa för mössan. Jag älskar den!

Ikväll skamina bästa vänner hemma i Göteborg gå ut och äta på Hard Rock. Varför ska dem detta? Jo för älskade SE har kommit hemfrån Paris och ska vara i Göteborg under höstlovet. Vill ni veta en roliga sak? Jag har inget höstlov!!! Muy mal, muy mal!
Det blev inte Madrid ikväll heller, utan jag har varit hemma med C och vi har bara myst medmitt svenska godis och filmen Cars. Men nu ska vi gå och lägga oss.

You don't know how lovely you are. Detta är till en mycket speciell person hemma i Göteborg, som jag saknar väldigt mycket.



Bye bye
B


He was a boy She was a girl Can I make it more obvious?

Idag har det varit en riktigt höstdag med blåst och regn, och det är riktigt kallt. Pappa har varit ute och shoppat åtmig i Göteborg och förhoppningsvis köpt en mössa åt migsom han har postat, så jag väntar med spänning på att paketet ska trilla ner i brevlådan. I hörlurarna idag blir det Avril Lavigne. Jag älskade verkligen henne när jag var liten.
Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Inte alls mycket som har hänt, förrutom att jag har världens träningsvärk i bakre låren och i magen, så man har liksom inte orkat skratta och om man gör det så får man bara ont i magen. Idag på Spanienkunskapen så hade en grupp redovisning om Madrid, och det var riktigt roligt. Sen har vi också övat på sångerna vi ska sjunga på FN-dagen på fredag. I bilen på väg hemså hade jag ett leende på läpparna under hela resan, för i bakre sätet satt mina Vsyskon som är även mina sysslingar R som går på ICS och han är lika gammal som jag är, och C som är 10 år och går på samma skola som jag gör. Åh vad dem retades med varandra. Och det var så roligt att lyssna på, och man började sakna sina syskon där hemma som man alltid brukar retas med, speciellt min minsta lillebror P.

Jag tror att mina stövlar åker på imorgon förförsta gången, och det ska bli så skönt, för dem är så fruktansvärt bekväma. Imorgon är det spanskaprov som gäller och jag kan nästan allt, så det känns underbart. Nej nu ska jag måla mina naglar innan jag sätter igång med geografin. Jag tror att rött passar nu när det äntligen är höst.

Mina syskon. Åh jag saknar dem så galet mycket.



Gabrielle.



Beatrice (jag).



Gustaf.



Philip.

Vi är så lika, men ni ska bara veta hur OLIKA vi är.

Bye Bye
B

Höst, höst, höst och åter höst

Yes, idag var det idrotsdag, och det var riktigt dåligt väder. Muy mal! Men det gick bra förutom att jag håller på att få beninflamation...igen. Men det går säkert över snart.
Vi började med höjdhopp(som jag inte var med på) och alla i klassen var riktigt duktiga. Sen var det 100 meter där det gick ganska bra. Sen var det kula som gällde. Jag har världens svagaste armmuskler i världshistorien så det var ju knappt att jag orkade hålla i kulan. Sen efter kulan var det grenen som gjorde min dag, längdhopp. Jag var ju inte duktigt eller så, men jag skrattade bara så mycket åt M även så kallad Agnes Nicole Winter. Helt underbart. Sen efter längdhopp var det 800 meter som gällde och det känndes så skönt i kroppen efter man hade sprungit det.
Sen när vi satt i bussen på väg hem så räknar min lärare Sara-Olivia in oss. När hon går in i bussen säger hon "Är det någon som saknas?", och då hör man en mörk röst längst bak i bussen "Jag saknar min mamma!". Hahahaha, det gjorde min dag.

När vi kom hem höll min Vmamma på att göa lite mat, och vet ni vad vi fick? Vi fick svärdfisk till middag. Och det var riktigt gott.

I love Madrido




Meet me halfway

Nu är jag snart klar med pluggandet idag. Så fruktansvärt skönt. I lurarna har jag Black Eyed Peas senaste låt "Meet me halfway" och den är riktigt bra.

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Skratt med EP på spanskan. Och på lunchen körde M, E, JB och jag parodi på Svenska Hollywoodfruar, och FH satt bervid som ett frågetecken, för hon har aldrig sett Svenska Hollywoodfruar. Muy Mal! Skyndade mig ut på skolgården efter vi hade slutat så jag kunde få skjuts hem av min Vmamma. Satte mig för att plugga direkt efter vi kommit hem. Sen ringde min älskade pappa och min älskade mamma, så jag satt och pratade lite med dem. Sen skulle min Vbror R hjälpa mig med engelskan. Vi håller på att sriva speech i engelskan. Så han skulle bara kolla om det var stavfel ellernågot liknande.När han är klar kommer han in på mitt rum och vet ni vad han säger.. "det var inte så bra argument du har.." Så börjar han att skratta åt mig.. igen! Jaja, men nu är det rättad och klar. I vilken sekund som hest kommer min andra Vbror CA hem. Han har flygit från Finland, där han gör lumpen eller något liknande, så det ska bli spännande att träffa honom.

Imorgon är det idrottsdag, och självklart ska det regna och bli 12 grader, så imorgon åker vinter jackan på.

I am a busy woman.

Jag hade så fullt upp igår så jag hann inte ens blogga..
Men igår var jag och min "lillasyster" C inne i Madrid, och gick runt och kollade i olika affärer och hade bara sistertime. Först åkte vi och mötte M vid Tres Olivos, så tog vi metron till sol, där vi skulle möta FH och E. När vi såg dem så var det något som inte stämde. Dem var mycket snyggare än vanligt. De hade varit hos frisör och klippt sig, och oj vad dessa två tjejer blev snygga. Sen gick M, FH, C och jag till olika affärer vid Sol. Sen åkte C och jag hem till FH för hon skulle hämta sin grejer för hon skulle sova över hos mig. Vi var ialla fall hemma klockan halv tio, och jag hade så dåligt samvete för C, att hon har gått hela dagen. När vi kom hem lagadevi middag, det blev minipizzor och sallad och älskad Fanta Limon! Vilken Lycka. Sen satt FH och jag i köket och åt äppelpaj som min Vmamma hade gjort. Det var så mysigt, vi pratade, pratadeoch pratade. Sen var det bedtime.

Vi vaknade runt tio och gick ner för att äta frukost. Sen gjorde vi oss iordning och så skulle jag följa FH till bussen. Jag tog med mig hunden Vinstone så han fick gå en liten promenad. Så nu har jag gått 3.8 kilometer och ska äntligen sättamig för att plugga.

Hoppas att ni läsare har haft en underbar helg



Bye bye
B

Sábado

Nu är det äntligen helg, men jag måste ändå plugga som bara den!
Den här veckan har jag varit trivselansvarig i klassen. Så till klassrådet tänkte jag baka. Jag gjorde Natillas, det är en spansk efterrätt som är typ krämigvaniljsås med kanel och kex. Riktigt gott. Problemet var att den hade inte stelnat under natten så när jag satte mig i bilen med den i knät och min Vmamma började köra fick jag allt i knät!! Det var liksom inte några droppar utan riktigt, riktigt mycket. Men jag fick gå till skolan ändå. Så jag gick in till köket, för att ställa in den i frysen. I köket jobbar det en kille som heter Raul, och han ler aldrig, det är mycket sällan han gör det. Men när han sågmig så skrattade han bara och skämtade med mig, på spanska såklart så jag fattade inte alls mycket. Men min Vmammakom med nya kläder senare under dagen och klassen tyckte att det var gott med Natillas, så det blev lyckat i slutändan.

Igår kväll blev det Diversia med FH. Vi satte oss på Starbucks vid sju tiden och poof blev klockan nio och vi skulle möta E och M. Åh vad jag gillar dessa tjejer, det blir alltid så mycket skratt. Vi satte oss på en bar, men jag åkte ganska direkt efter. När jag åkte hem var det 8 grader, det har blivit så kallt så fort. I förrgår var det 28 grader och igår var det bara 19. På en dag!! Helt galet.

Nu ska jag in till Madrido och möta upp mina vänner och leta efter en frisör, åh vad jag behöver fixa till mig!


M, jag, FH och E

Bye bye
B

Que bien!

Tack snälla, söta. rara. älskade mamma för paketet. Jag fick det nu och rev upp det direkt och blev så glad när jag såg alla saker som fanns i paketet. I paketet låg mina jeans som jag glömde, min jacka, två svenska tidningar, kalender, pennfack, knäckebröd, min starbucks mugg en svensk älg och till min stora förtjusning svenskt godis. Vilken lycka som min underbara vän M säger.

Idag är det torsdag,och varje torsdag har vi engelska den sista timman, och varje engelska lektion så skrattar jag så fruktansvärt mycket. Jag kan bara säga så här att jag ska aldrig mer sitta brevid FH på engelskan, det går bara inte.

Just nu sitter jag och pratar med älskade S på skype. Åh vad jag saknar henne.
Nu måste jag verkligen plugga. Måste bli klar med religionen.




Bye bye
B

Crash and burn girl

Dagnes låt bli Crash and burn girl - Robyn. Den är jätte gammal, men den funkar alltid!

Sen jag kom till Spanien har jag blivit socker galen. Jag är sugen på socker hela tiden! Just nu sitter jag och äter choklad (som jag kan dö för. Choklad är det bästa som finns). Men hemma i Sverige kunde jag inte äta så mycket socker för jag mådde bara illa. Men nu äter jag socker hela tiden. Haha tur att man har börjat träna tre gånger i veckan. Hör du det CH, jag tränar faktiskt.

Nu har jag massa läxor och prov till nästa vecka så jag vet inte ens vart jag ska börja.

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Inget speciellt nytt som har hänt. Lika god mat som alltid. Lika mycket skratt på engelska lektionen som alltid. Lika mycket spanska som alltid. Och man bär alltid lika mycket böcker hemför att plugga. Och alltid lika trött efter skolan.

Ikväll ska jag ringa pappi för att försöka få ner honom till Spanien på höstlovet. Ja, jag vet, lite sent påtänkt men jag saknar honom så.

Nej nu blir det spanska till Robyn. Sen blir det religion, engelska och spanienkunskap.
Hard work, work!


L.C från "The Hills". Åh vad jag saknar det!

Bye bye
B

Run this town

Jag älskar musik som väldigt många andra och jag älskar verkligen plugga och lyssna på musik samtidigt, det är både avslappnande och och roligt, samtidigt som man måste koncentrera sig på att lära sig nya saker. Visst, jag har en Ipod, men mitt Itunes funkar inte så jag brukar alltid sätta på NRJ på webbradion, och då hör jag exakt samma musik som ni lyssnar på där hemma. Åh det är så underbart.

Mina favoritlåtar just nu:

1. Rihanna ft Jay-Z - Run This Town
2. Eva Simmons - Silly Boy
3. Black Eyed Paes - I Gotta Feelin (som Spanien för övrigt spelar hela tiden)
4. Jay Sean ft Lil Wayne - Down
5. Lady Gaga - Paparazzi

Jag gillar verkligen Rihanna. Varje gång hon har gjort en låt så har det alltid blivit en hit!

Idag hade vi idrott i skolan och med tanke på att jag har varit lite sjuk så valde jag att inte vara med. Först så skulle min klass springa 3 km på tid och sen hoppa höjdhopp. En kille i min klass, han är ungefär två meter, och vet ni vad han gjorde? Han saxade på 150 cm! Helt galet!



Bye bye
B


 



Madrido

Idag har det varit en underbar dag i Madrid. Jag mötte upp M och EP vid Tres Olivos och skulle ta metron till Sol, men vi kom helt fel. Vi åkte till något annat ställe som jag inte kommer ihåg namnet på och såg en jätte stor parad, med massa olika melitärer. Det var jätte kul att titta på. Sen fortsatte vi gatan ner till närmaste metro station. Vi tog metron till Sol där vi mötte upp E och FH. M och jag var riktigt hungrigaså vi försökte hitta ett mysigt ställe att sitta och äta på, och efter enlång stund så blev det tills slut vårat Paella-ställe. Sedan gick vi till en gata vid Sol, där dem har massa affärer. Så vi gick och kollade lite där, och jag såg min älskade pälsväst som jag har gått och sucktat efter, den är så snygg! Sen blev det raka vägen hem med metron för min och Ms del. Åh vad jag tycker om den tjejen, hon är så fruktansvärt omtänksam, social och trevlig, och det bästa är att hon bor i Göteborg, i mina hoods, så vi kommer hålla kontakten efter den här resan. Nu är jag så fruktansvärt trött, men jag måste verkligen sätta mig och plugga. Men det blir nog tidigt i säng, förimorgon är det en ny dag.



Bye bye
B

Diversia

Idag är det söndag och det har varit en riktigt skön dag. Jag åkte in till Diversia, som är ett ställe där dem har massa resturanger, cafeér, bowling, bio och massa mer. Jag var där med E och FH och vi skulle gå på bio. Vi såg Agoraoch den var riktigt bra. Men den skulle vara så mycket bättre som man såg den på engelska. Jag fattade inte als mycket, men jag förstod ändå handlingen. Den tycker jag absolut att ni ska se om ni gillar Troja till exempel.

Innan bion åt vi på en italiensk resturang och det blev pizza förmin del. Sen gick vi till Starbucks för att köpa med oss kakor och sånt till bion.

Imorgon blir det Madrid för hela slanten. Jag är faktiskt ledig imorgon för det är Spaniens Nationaldag, så vi ska åka in till Madrid för att se hur man firar en nationaldag i Spanien. I Sverige är vi inte särskilt seriösa med våran nationaldag den 6 juni. Så det ska bli jätte roligt. Synd bara att affärerna inte är öppna...



Bye bye
B

Uptown Girl

Uptown girl

She's been living in her uptown world
I bet she never had a back street guy
I bet her mama never told her why

I'm gonna try for an uptown girl
She's been living in her white bread world
As long as anyone with hot blood can
And now she's looking for a downtown man
That's what i am

And when she knows what
She wants from her time
And when she wakes up
And makes up her mind

She'll see i'm not so tough
Just because
I'm in love with an uptown girl
You know i've seen her in her uptown world
She's getting tired of her high class toys
And all her presents from her uptown boys
She's got a choice

Uptown girl
You know i can't afford to buy her pearls
But maybe someday when my ship comes in
She'll understand what kind of guy i've been
And then i'll win

And when she's walking
She's looking so fine
And when she's talking
She'll say that she's mine

She'll say i'm not so tough
Just because
I'm in love
With an uptown girl
She's been living in her white bread world
As long as anyone with hot blood can
And now she's looking for a downtown man
That's what i am

Uptown girl
She's my uptown girl
You know i'm in love
With an uptown girl

My uptown girl
You know i'm in love
With an uptown girl
My uptown girl
You know i'm in love
With an uptown girl
My uptown girl


Jag har haft den här låten på hjärnan hela dagen

Bye bye
B

No Stress

Nu är det äntligen helg, och vi har långhelg för det är Spaniens Nationaldag på måndag. Så på måndag ska FH och jag in till Madrid, och förhoppningsvis blir vi inte ensamma.
Jag har precis skypat med min underbara vän J. Åh jag saknar henne så fruktansvärt mycket, och honär så klok.

Idag har det varit en helt underbar dag. Det har varit lagom varmt och dagen har inte varit så lång ochsom jag har skrattat. Sista timman i skolan hade vi svenska och det var länge sedan jag skrattade så mycket. Jag skrattade så mycket så jag fick ont i magen och visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen. Jag och M var tvungna att slänga oss ut från salen för att få luft så vi kunde ta igen andan. Helt galet. FH, du är rolig du!

Efter skolan så åkte FH och jag till Starbucks och tog vår fredags frappe och satt och pratade en lång stund. Sedan gick vi till Alcampo, som är som ett litet köpcentrum där jag köpte det senaste nummret av ELLE på spanska, så klart.

När jag kom hem bytte jag om till lite bekvämare kläder och gick ut med hunden. Vi har kommit fram till två namn. Eddie eller Vinstone. Vad tycker ni den lilla jycken ska heta?
Vi gick en lång promenad och det var riktigt skönt. Sen kom jag hem igen och åt middag. Sen satte jag mig vid datorn och skypade med J. Idag har det verkligen inte varit någon stress över huvudtaget och det är så skönt. Vi har nästan inga läxor tills nästa vecka.

Så ikväll har det bara varit en lugn kväll, och det behövde jag verkligen efter den här veckan.



Bye bye
B

Imorgon är det äntligen helg!

Nu har jag precis gjort klart religions läxan och ska precis börja med geografin. Igår pluggade jag spanska i tre timmar. Förstår ni, tre timmar? Men det har verkligen hjälpt. Jag har pratat en massa spanska idag. Halsen mår mycket bättre idag, men imorse var det inte roligt. Jag lät verkligen som en kråka, inte snyggt för fem öre. Idag var E sjuk igen. Krya på dig vännen.

Engelskan på torsdagar är nog den roligaste lektionen på hela veckan.Den börjar halv fyra och slutar fem och det är bara en dag kvar till helgen så man är ju så tramsig på den timman. Åh herreguud vad FH och jag skrattade idag, och vet ni vad vi skrattade år? Nej inte jag heller. Vi började bara skratta och kunde verkligen inte sluta. Riktigt pinsamt. Jag blev helt röd i ansiktet för jag fick inte tillräckligt med luft, och jag ville mer än gärna slänga mig på golvet och bara skratta högt, men nej det går absolut inte. Jag fick ta mig i kragen dem sista 20 minutrarna.

Imorgon är det äntligen fredag! FH och jag ska ta våran vanliga frappe på Starbucks och planera kvällen. Vi ska nämnligen fira ME som är aupair på våran skola. Hon fyllde 19 förra helgen, men var då i Milano på en resa som hade fått av sin Vfamilj, lyxigt va?



Bye bye
B

plugg, plugg, plugg... It can go on forever

Det enda jag gör på dagarna efter skolan är att plugga. Hur ska jag stå ut i ett helt år? Ni förstår inte. Det är så mycket plugg och om man blir klar, så finns det alltid något man kan plugga på. Nu har jag pluggat spanska i säkert tre timmar i sträck.... Jag tänker liksom på spanska nu. Sen har jag geografi läxan, religions läxan och naturkunskaps läxan tills på fredag. Skjut mig! Nej men jag är glad ändå.

Imorse vaknade jag med ett fruktansvärt halsont. Jag lät som min Vbror och syssling R, och det tyckte min Vmamma E var väldigt kul. Idag har det varit en bra dag, litemolnigt, men annars har den varit helt okej. Jag har bara varit så sjukt trött. Idag blir det ett litet kort inlägg för jag måste verkligen återgå till spanska. Hasta Mañana.



Åh jag orkar inte mer!

Bye bye
B

Så fruktansvärt trött

Åh jag är så trött så jag skulle kunna somna stående, och det blir absolut inte bättre när man ser på läxhögen brevid sig. Nu har jag precis ätit middag och middagens samtalsämne är fortfarande "Vad ska vi döpa hunden till?"

I skolan idag hade vi skolfotografering och det var den snabbaste skolfotograferingen jag har varit med om. Klassfoto, enskilt foto och kompis foto på bara tio minuter! Det hemska var att när man skulle ta enskilt så kunde alla se hur man försökte le och bli så snygg som möjligt.

Idag på idrotten spelade vi fotboll mot högstadiet och vi vann, men jag bidrog inte alls till segern. Jag spelade så fruktansvärt dåligt, jag är riktigt besviken på mig själv, men vi vann ialla fall, så det kompenserade mitt dåliga spelande. Nu kallar plugget och jag måste verkligen sätta mig med det så jag blir klar för då blir det Svenska Hollywoodfruar.

Åh vad jag kommer sova gott inatt!



Bye bye

B

Hund namn?

Idag meddelade min Vfamilj att de får behålla hunden. Vet ni hur glad jag är?! Jag är fruktansvärt glad för jag har alltid velat ha en hund, en liten valp. Okej jag kommer bara få ha den i ett år, men det kommer att bli ett helt fantastiskt år. Men nu är den stora frågan vad den lilla ska heta. Han hette Lobo innan som betyder varg på spanska men min familj vill gärna byta namn, så om ni har något förslag så får ni gärna dela med er.

Idag har det varit en riktigt lång dag och man är helt slut. Jag trodde att detta skulle bli en lugn veckan, men det kan jag bara glömma och drömma om nu. Okej jag har inte överdrivet men ganska mycket. Vi åt riktigt god lunch (som varje dag). Skolmaten är rena drömmen om man jämför med skolmaten där hemma.

Imorgon är det skolfoto och jag sitter och funderar på vad jag ska ha på mig. Jag har ett alternativ som jag tror jag ska ha på mig imorgon, men vi får se hur det blir med det. Det som är så roligt med den här skolfotograferingen är att man kan ta kompisfoton, så jag kommer ta en massa olika foton imorgon, så man får större chans att bli snygg på ett fotografi i allafall.



Bye bye
B

Put your hands up for Madrid

Nu har jag precis ätit frukost, min snälla Vmamma hade gjort pankakor som jag åt med stor förtjusning. Snart ska jag sätta mig vid poolen och plugga lite. Det gäller att man passar på att solaså mycket som det går innan det blir höst.

Igår var det en riktigt rolig kväll. Vid sju tiden åkte jag hem till, FH för att göra oss iordning till en utgång i Madrid. E kom någon gång vid åtta tiden och vi satte oss på metron för att senare hitta ett ställa där vi skulle äta. Vi gick av vid Plaza Castilla och det fanns ingenting där, så vi började att gå ner för gatan. Vi gick, gick, gick och gick och till slut kom vi fram till två stora byggnader och på bottenvåningen var det en klubb som heter Tequila. Vid ingången delade två killar ut entrébiljetter, så man behövde inte betala när man skulle gå in, och vitog emot dem med glädje. Sen mötte vi upp M och begav oss ut på jackt efter ett ställe där vi kunde äta. Först gick vi till en restuarng liknande ställen som hette Lemon, men det var någon slags konsert där så de hade ställt undan alla borden. Men vi var där ett litet tag. E och jag hade riktigt kul när alla började dansa med och klappa händerna till melodin. Men vi var ju tvungna att äta. Så på gatan brevid fanns det en liten tapasbar. M och jag var dödshungriga så vi beställde en pastasallad som var rågod. Efter maten begav vi oss till Tequila. Klockan var inte så mycket närvi kom dit, så det var inte allsmycket folk. Men sen började det fyllas ganska snabbt. Klubben spelade bara spansk musik så vi kunde inte sjunga med, men sen när det kom låtar som vi kände igen ställde vi oss mitt på dansgolvet. Jag hade hur soligt som helst, men jag stannade inte så länge för mina Vföräldrar var också inne i Madrid på någon konsert så de sa att dem kunde plocka upp mig när dem skulle hem.

Idag vaknade jag vid tio och drog på mig träningskläderna och tog med Lobo ut for a walk. Vi gick i ungefär 45 minuter och när vi kom hem var Lobo helt slut.


Så här såg vi ut igår på Tequila

Bye bye
B


Grattis älskade sis.

Idag är det den 3 oktober och idag fyller min älskade sis år. Tänk, hon fyller 20 år! Jag kan verkligen inte fatta att hon redan är 20 år, det är helt galet.
Min sis är den bästa sis man kan ha. Såklart har vi haft våra stunder då vi absolut inte tyckerom varandra, men innerst inne så älskar man varandra, man är trottsallt systrar. Vi har alltid haft en bra relation, men våran relation har verkligen utvecklats dem senaste åren. Förut var du bara en syster till mig, som jag såklart älskade, men nu är du världens bästa syster och världens bästa kompis. Jag kommer alltid tilldig om jag behöver hjälp med till exempel tjejproblem, killproblem, behöver hjälp med skoluppgifter och om jag behöver råd på vad jag ska ha påmig på tillexempel en date. Varje gång du är med dina kompisar bjuder du alltid in mig, och jag kan verkligen inte förstå varför du bjuder in en tjej som är 3 år yngre än vad du är. Men vi har alltid så roligt ihop. Jag är verkligen jätte ledsen att jag inte kan fira din 20-års dag med dig, men jag kommer tänka på dig extra mycket idag.

Du finns alltid i mitt hjärtat sis, och ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig. Vad skulle jag ha gjort utan dig? Åh nu börjar jag nästan gråta här... Nej nu ska jag hoppa in i duschen och planera kvällen. Men jag saknar dig otroligt mycket.


Så här kommer min sis köra ikväll!


Min sis längst till vänster



Bye bye
B

Pokerface

Nu är jag äntligen hemma och sitter just nu skypar med S och J om deras fredags planer. Nu saknar jag Göteborg och mina vänner riktigt mycket.

Idag var det en kort dag i skolan. Jag hade bara tre lektioner och det var riktigt skönt att avsluta veckan med en så slapp dag efter denna veckan som har varit helt hysterisk. Efter skolan åkte FH och jag till Plaza Norte och mötte upp E och M. Vi satte oss på Starbucks och fikade och pratade, pratade och pratade. M var tvungen att åka hem efter fikan för att träna, så vi andra fortsatte våran shoppingrunda. Alla åkte hem med varsin påse. Mitt kap blev en ur snygg jacka fråna Zara som jag är mycket nöjd med.

När jag kom hem såmöttes jag vid grinden av en jätte söt hund. Så fruktansvärt söt liten hund som bara är fyra månader gammal och heter Lobo (som betyder varg på spanska). Så berättade min Vfamilj för mig att dem har lånat hunden och om de är intresserade av att ha dem så kanske dem får den. Jag hade verkligen inte tackat nej till.

Ikväll blir det nog bara en lugn kväll förmin del. Jag ska nog kolla på lite film sen med min Vlillasyster C sen, så får vi mysa med hunden också.

Imorgon blir det Plaza Norte igen med E, M och förhoppningsvis FH. Och till kvällen blir det nog Madrid! Jag har ju faktiskt aldrig gått ut, under den tiden jag har varit här så jag ser verkligen fram emot det. Vi kommer få så fruktansvärt kul tjejer!



Bye bye
B

Till dig E

Jag vill också skänka en liten extra tanke till min E idag. Du är jätte bra, och jag är verkligen jätte glad att jag har träffat dig. Tänk om vi inte hade börjat i samma klass, då skulle jag ha missat en massa kul som vi har gjort ihop. Vi har inte känt varandra alls länge, men vi ses varje dag i skolan och varje helg, så det känns som jag har känt dig jätte länge. Som sagt kära E, så är du en omtänksam och en underbar person, och jag vet inte hur jag kommer klara mig till våren, när du inte finns kvar i Spanien längre. Men vi kommer ha så kul!



Bye bye
B

Helgen närmar sig med storsteg

Yes, nu är snart den här veckan slut, och jag inget mer plugg den här veckan och det är helt underbart skönt.
Jag håller verkligen på att somna framför datorn hela tiden, och det är ett tecken på att det har varit en hård vecka med sena kvällar. Just nu är jag jätte arg och förvånad, för jag tänkte kolla på Idol för jag har inte sett det sen i lördags, men nu funkar det inte. Jag trycker på det avsnitt jag vill se men då står det bara " Fel! Programmet du försöker titta på är ännu inte tillgängligt eller så sitter du utanför Sveriges gränser. Av rättighetsskäl är tjänsten endast tillgänglig i Sverige" Ååh jag blir så arg! Jag hade verkligen sett fram emot Idol idag.

Idag har det varit en riktigt skön dag idag. Jag hade spanska prov och det gick riktigt bra, mer än så säger jag inte.. Jag slutade halv fem så efter en lång dag, på lektionen innan hade vi spanska prov och helgen är bara en dag bort, då är det väldigt lätt att man blir ofokuserad och fjantar omkring istället. Den sista lektionen tillägnade M, E, FH, och jag till att fjanta oss, ganska ordentligt. Men det verkade inte störa våran engelskalärare, då hon fortsatte att babbla på om en uppgift som ingen av oss fyra förstod vad vi skulle göra, även fast uppgiften var översatt till svenska.. Bra jobbat!

Min älskade vän, F, blev veckans göteborgsbloggare på Finest. Grattis hjärtat, jag är verkligen jätte stolt över dig.
Ni kan själv följa hennes vardag där hemma i Göteborg.

http://www.finest.se/fannypettersson



Bye bye
B

RSS 2.0